Грибний суп з печериць, картоплі, вермішелі і плавленого сиру

Швидкий і смачний Грибний суп з печериць, картоплі, вермішелі і плавленого сиру простий рецепт 🍲 Якщо сподобався рецепт, то буду дуже рада Вашій зворотного зв’язку!

Інгредієнти

🔸250 гр. печериць
🔸1 цибулина
🔸1 морква
🔸2-3 картоплі
🔸3 ст. л. вермішелі
🔸90 гр. плавленого сиру
🔸сіль, перець
🔸2 л. води
🔸зелень
🔸олія для обсмажування

Грибний суп з печериць, картоплі, вермішелі і плавленого сиру покроковий рецепт

1. На будь-якому маслі обсмажуємо гриби, потім додаємо дрібно нарізану цибулю і терту моркву, обсмажуємо кілька минут.

2. Потім додаємо картоплю, вливаємо гарячу воду, сіль і перець за смаком. Варимо 10 минут.

3. Після додаємо вермішель і тертий плавлений сир, перемішуємо і варимо ще 15 хвилин. Готовий суп посипаємо зеленню і можна подавати до столу.

Відео рецепт 👇