Сочевичний суп з бататом

Як смачно зробити простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Супчики з жовтою сочевиці наші найулюбленіші. Швидко, просто і завжди смачно. Жовта чечевиця дуже швидко вариться і також легко засвоюється. Якщо у вас труднощі з бобовими, здуття або печія, то після такої страви проблем не буде. Варіантів «начинки» для сочевиці безліч. Сьогоднішній приклад:

Інгредієнти

сочевиця червона/жовта замоченная (на 2 год. або довше) 1.5-2 ст.
батат 1 шт.
імбир 2 див.
часник
куркума
пеции (у мене пиху з солодких перців, кропу, цибулі і часнику)
лавровий лист

Сочевичний суп з бататом покроковий рецепт

1. Сочевицю промити, залити гарячою водою і поставити на вогонь. Батат потерти соломкою, відправити до сочевиці. Відразу додати всі спеції і имбирь.
2. Варити хвилин 15. Якщо постоїть буде ще вкуснее.
3. При подачі посипати свіжою зеленню 🍃 Такий супчик ідеально поєднується з помідорами 🍅 і свіжими перцами.