Теплий томатний крем суп з болгарським перцем, цибулею і часником в духовці

Теплий осінній томатний крем суп з болгарським перцем, цибулею і часником в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

-700 г томатів
-2 великих болгарських перцю
-2 шт ріпчастої цибулі
-3 зубчики часнику
-вершки 10% за смаком
-сіль, перець, прованські трави або просто базилік, рослинна олія

Теплий томатний крем суп з болгарським перцем, цибулею і часником в духовці покроковий рецепт

1. Наріжте довільно болгарський перець, томати, цибулю і розкладіть всі овочі на формі з пергаментним папером. Додайте часник, все посоліть, поперчіть, посипте травами, полийте маслом.

2. Поставте овочі в духовку, розігріту до 200 градусів на 20-25 хвилин. Після перекладіть запечені овочі в блендер і подрібніть до кремової консистенции.

3. крем суп Розлийте по тарілках і подавайте з сухариками або сирними тостами. Для тостів покладіть сир між двох шматочків хліба, змастіть тонким шаром масла обидві сторони і обсмажте на сковороде.

Відео рецепт 👇