Холодний томатний суп

Як приготувати Холодний томатний суп з страчателлой рецепт 🍅 Я б назвав його накаченим і просунутим гаспачо — качком💪 Ну, знаєте таким, який перед сезоном не думав про те, як піде в зал, басейн, почне менше їсти, більше гладити котиків та інше🤔 А відразу записався в іноземний легіон, отримав білий кепе і давай вражати своєю прохолодою і насиченим смаком😎 ⠀
Коротко: я з’їв його майже весь, в одна особа, за один раз, а потім лежав на дивані, дивився в стелю порожнім поглядом і розмірковував про тлінність свого буття🙄, поки томатний вкуснявец всіляко нагадував про себе післясмаком. Одним словом — було добре👍 ⠀ Повертаючись до супцу, не лякайтеся великого списку, тут один принцип, закинути все в блендер, подрібнити, охолодити і заточити🙃 Ділитися з оточуючими строго за бажанням😏 ⠀ Ах, так! Ось те зелененькі це масло з тархуном. Поки не зрозумів його фішку, як зрозумію, викладу рецепт. ⠀ ⠀

Інгредієнти

На 3-4 порції

Для супчика
— 800 г помідорів без шкури
— 100 мл води
— 20 мл оливкової олії
— 1 огірок
— 2-3 ст. л. бальзамічного оцту
— 3 скибочки багета
— ½ болгарського перцю
— ½ гострого перчика
— 1/8 червоної цибулини
— щіпка солі, перцю, цукру
— блендер з чашею

Для прикраси
— 200 г страчателлы
— 1 огірок
— ½ болгарського перцю
— ½ гострого перчика
— 1/8 червоної цибулини

Холодний томатний суп покроковий рецепт

1. Запечіть хліб в духовці до скориночки і пробийте з усім іншим в блендері до дрібнодисперсного стану пюре. Охолодіть в холодильнику полчасика.
2. Овочі для прикраси дрібно нарубите.
3. Розлийте суп по тарілках, прикрасити овочами, страчателлой, присипте перцем і подавайте на стол.