Суп розсольник з солоними огірками, мясом і перловкою

Як приготувати дуже смачний Суп розсольник з солоними огірками, м’ясом і перловкою рецепт простий. Не буду писати кількість інгредієнтів, тут справа смаку. Любите гущі, кладіть більше.

Інгредієнти

дивіться нижче

Суп розсольник з солоними огірками, м’ясом і перловкою покроковий рецепт

1. варю Бульйон на м’ясі з кісточкою. Можна, звичайно і курячий, але м’ясної мій фаворит. Причому я люблю, що б м’яса було багато, а кістки трохи. Телятина – кращий вибір. Моє м’ясо, кладу в воду і заливаю холодною водою. Злегка (прямо чуть чуть) солю, додаю лавровий лист і перець (чорний і запашний горошком) і варю на повільному вогні 1,5 часа.
2. Після цього проціджую бульйон. Ріжу м’ясо на порційні шматочки і додаю добре промиту перловку, доливаю воду. Причому, зауважте, перловка має особливість дуже сильно розварюватися. Враховуйте це, а то отримаєте кашу.
3. Варимо на повільному вогні хвилин 40-45. Цибулю і моркву пасерую на сковороді. Туди ж кладу мелкопорезанные огірочки, злегка обсмажую. І викладаю в каструлю. Чищу картоплю, нарізаю її і останньої кладу в суп. Туди ж доливаю трохи розсолу від огірків. І варию до готовності картофеля.