Крем суп з кабачків з вершками, картоплею та морквою

Як зробити ніжний домашній Крем суп з кабачків з вершками, картоплею та морквою простий рецепт. Всього 30ккал, нууу дуже простий в приготування 🤗 а який він смачний 🥰 тепер це ще один мій улюблений суп.

Інгредієнти

30ккал на 100г бжу 0.8/1.5/3.8
Кількість порцій: 2

✅ Цибуля-50г
✅ Картопля 150г
✅ Морква 150г
✅ Кабачок 300г
✅ Вода 600-700мл
✅ Вершки 20% 100мл
✅ Сіль, спеції (суміш перців, куркума, паприка)
✅ Зелень, сухарики зі смаком

Крем суп з кабачків з вершками, картоплею та морквою покроковий рецепт

1. Миємо та очищаємо овочі, нарізаємо (можна крупно) і варимо в киплячій воді до готовності 15 хвилин (попутно збираємо ложкою пінку по краях). Додаємо вершки в каструлю до овочів, готуємо помішуючи буквально пару минут.

2. Відливаємо пару поварешек бульйону в маленьку посудину, щоб потім регулювати густину за своїм бажанням. Перелити суп в велику ємність і заглибним блендером пюрешим суп.

3. По готовності можна прикрасити зеленню, ложечкою масла, сухариками або додати готове м’ясо 🤗 у кого немає блендера, можна і так кушать.

Відео рецепт 👇