Фаршировані кабачки фаршем, цибулею, морквою і сиром

Як смачно зробити Фаршировані кабачки фаршем, цибулею, морквою і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Кабачки-2 маленьких
Фарш-250 р.
1/2 цибулини
Морква-1 маленька
Твердий сир
Сіль, перець, прованські трави за смаком

Фаршировані кабачки фаршем, цибулею, морквою і сиром покроковий рецепт

1. Розрізаємо кабачок на дві частини. Зрізаємо слайс з випуклої частини, щоб він стійко стояв. Ложкою видаляємо нутрощі. Кабачки викладаємо на деко, застелене пергаментом.
2. Змащуємо їх рослинною олією, солимо і відправляємо в духовку на 10 хвилин на 180 р. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Моркву нарізаємо на крупній тертці. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистої скоринки і додаємо туди морковь.

3. Як всі присмажилося, відправляємо туди фарш, солимо/перчимо і додаємо прованські трави. Начинці даємо трохи охолонути і після викладаємо в кабачки. Зверху викладаємо натерту сыр.
4. Відправляємо в духовку на 10 хвилин на 180 градусів. Ось такі шикарні кабачки у вас на столі! Смачно, корисно і не калорійно 😋😍

Відео рецепт 👇