Веганську куряче філе з грибів вишеньки з цибулею у вершковому соусі

Як смачно зробити Веганську куряче філе з грибів вишеньки з цибулею у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей рецепт у мене вийшов випадково, я експериментувала з сыроедческим майонезом, додавала його в різні страви, мені було цікаво з чим і як він поєднується. Вийшло неймовірно смачно. Навіть друзі з традиційним харчуванням по достоїнству оцінили цю страву. За смаком вийшло як шматочки курячого філе в сметано-вершковому соусі.

Інгредієнти

200 гр. грибів вишеньки
100 гр. ріпчастої цибулі
2-3 ст. л. майонезу з насіння соняшника
Вода 50-150 гр.
Спеції: сіль, перець, часник

Веганську куряче філе з грибів вишеньки з цибулею у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Ріпчасту цибулю наріж дрібними кубиками. Потім у глив відріж сухі хвостики і руками розділи всі грибочки на волокна, як я показую на видео.

2. На добре розігрітій сковороді з маслом обсмажити цибулю до напівготовності (близько 10 хвилин), а потім додай до нього грибы.

3. Тушкуємо все на середньому вогні до готовності (10-15 хвилин), а потім додай спеції, перемішати. Додай туди ж сыроедческий майонез і воду.
4. Густоту соусу регулюй количесвом води по своєму смаку. Дай соусу покипіти ще пару хвилин. Готово.

Відео рецепт 👇