Яловичина з волоськими горіхами

Як зробити Яловичину з волоськими горіхами рецепт простий.

Інгредієнти

яловичина для запікання 1 кг
волоський горіх 50 гр
мигдаль 50 гр або
гірчиця – 1 год/л
аджика -1 год/л
наршараб 2-3 ст/л
паприка, гострий червоний перець
сіль за смаком

Яловичина з волоськими горіхами покроковий рецепт

1. Беремо гірчицю, аджику, наршараб , сіль і перець перемішуємо, потім цим соусом маринуємо на 2 години , краще залишити на ніч. Якщо шматочок м’яса об’ємний, то зробіть невеликі проколи тонким ножем, щоб соус добре просочував. Далі загортаємо в харчову плівку і залишаємо .

2. Для панірування подрібнюємо у блендері або дрібно нарізаємо горіхи. Потрібно добре обваляти м’ясо цією сумішшю, вона добре тримається на волого м’ясі з гірчицею. Перший етап запікання в рукаві або фользі. Відправляємо в духовку на 40 хвилин. В аерогрилі режим жарка.

3. А потім звільняємо м’ясо від рукава або фольги, змащуємо соками і форму відправляємо овочі смажимо ще раз для скоринки 15 хвилин. Але все залежить від товщини шматочка. Краще ставити на невеликий час, перевіряти і готувати дальше.

Відео рецепт 👇