Риба судак в горіховому соусі в духовці

Як смачно зробити Риба судак в горіховому соусі у духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Готуємо філе Судака з горіховою скоринкою

Інгредієнти

• філе Судака 450гр. або 3шт на шкірі)
• сіль
• перець
• чебрець сухий
• оливкова олія 1ст.л
• брокколі 🥦 св. 500гр

Соус з арахісу:
• майонез 3ст.л
• яйце куряче-1шт
• арахіс 🥜 смажений 100гр

Риба судак в горіховому соусі в духовці покроковий рецепт

1. Бланшируем брокколі, нарізаємо на суцвіття відварюємо в киплячій підсоленій воді близько 3минут, перекладаємо в холодну воду і додаємо лід , залишаємо на 20хвилин. На шкірі риби робимо невеликі надрізи, маринуємо сіль, перець, чебрець і оливкова олія, перемешиваем.

2. Рибу перекладаємо на деко змащений маслом, шкірою вгору. Робимо соус: у майонез розбиваємо одне яйце , додаємо часник і смажений арахіс , перемешиваем.

3. Готовий соус викладаємо на рибу, ставимо в розігріту духовку температура 200 на 15 хвилин. Перекладаємо на тарілку, додаємо брокколі поливаємо оливковою олією, посипаємо подрібненим перцем. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇