Як смачно зробити Риба судак в горіховому соусі у духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Готуємо філе Судака з горіховою скоринкою
Інгредієнти
• філе Судака 450гр. або 3шт на шкірі)
• сіль
• перець
• чебрець сухий
• оливкова олія 1ст.л
• брокколі 🥦 св. 500гр
Соус з арахісу:
• майонез 3ст.л
• яйце куряче-1шт
• арахіс 🥜 смажений 100гр
Риба судак в горіховому соусі в духовці покроковий рецепт
1. Бланшируем брокколі, нарізаємо на суцвіття відварюємо в киплячій підсоленій воді близько 3минут, перекладаємо в холодну воду і додаємо лід , залишаємо на 20хвилин. На шкірі риби робимо невеликі надрізи, маринуємо сіль, перець, чебрець і оливкова олія, перемешиваем.
2. Рибу перекладаємо на деко змащений маслом, шкірою вгору. Робимо соус: у майонез розбиваємо одне яйце , додаємо часник і смажений арахіс , перемешиваем.
3. Готовий соус викладаємо на рибу, ставимо в розігріту духовку температура 200 на 15 хвилин. Перекладаємо на тарілку, додаємо брокколі поливаємо оливковою олією, посипаємо подрібненим перцем. Приємного апетиту
Відео рецепт 👇