Хінкалі з фаршем по грузинськи домашні

Як зробити Хінкалі з фаршем по грузинськи домашні простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
-Борошно 1 кг
-Сіль – 1 год/л
-Вода – 400мл

Начинка:
-Фарш 1кг ‘телятина’
-Цибулю ріпчаста- 3 шт
-Зелень (кінза-кріп)1пучок
-Вода 1ст
-Сіль приправи за смаком)

Хінкалі з фаршем по грузинськи домашні покроковий рецепт

1. З’єднуємо всі інгредієнти і замішуємо круте тісто, ставимо в морозильник на 30 мин.

2. У фарш додаємо цибулю, зелень, приправи, воду, і гарненько перемішуємо. Тісто ділимо на клубочки, розкачуємо перекладаємо в маленьку чашу, і формуємо хінкалі. Відрізаємо зайву хвост.

3. Прибираємо готові хінкалі в морозильник на 15 хв. щоб форма не втратила вигляд. (можна і без). Хінкалі кидаємо по одному в киплячу підсолену воду і варимо приблизно 20 хв. Приємного Апетиту мої дорогі 🤗

Відео рецепт 👇