Спагетті з кабачків і фрикадельки з індички в томатному соусі Гордона Рамзі

Як смачно зробити Спагетті з кабачків і фрикадельки з індички в томатному соусі Гордона Рамзі простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

4 великих кабачка, обрізаних
Оливкова олія для смаження
Тертий сир пармезан для подачі (за бажанням)

ДЛЯ ФРИКАДЕЛЬОК
500 г пісного фаршу з індички
1 невелика цибулина, очищена і дуже дрібно нарізана
2 зубчики часнику, очищених і дуже дрібно нарізаних
2 ч. л. вустерширського соусу
1 яйце, збите
Морська сіль і мелений чорний перець

ДЛЯ ТОМАТНОГО СОУСУ
Оливкова олія для смаження
1 цибулина, очищена і нарізана кубиками
2 зубчики часнику, очищених і подрібнених
1 ст. л. томатного пюре
2 банки по 400 г нарізаних помідорів
½ ч. л. сушеного орегано
½ ч. л. бальзамічного оцту

Спагетті з кабачків і фрикадельки з індички в томатному соусі Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. З допомогою спирализатора, ножі для нарізки соломкою або мандоліни перетворіть 4 кабачка в спагетті. Відкладіть в сторону до готовності. Покладіть фарш з індички в миску для змішування з нарізаною цибулею, часником, вустерширським соусом, збитим яйцем і гарною дрібкою солі і перцю. Все ретельно перемішайте. Мокрими руками скачайте з суміші 20 фрикадельок і викладіть їх на тарілку. Накрийте харчової плівкою і поставте в холодильник на 30 минут.
2. Тим часом приготуйте томатний соус. Розігрійте велику сковороду на середньому вогні і додайте трохи оливкової олії. Як тільки вони нагріються, додайте цибулю і обсмажуйте 5-6 хвилин до м’якості, потім додайте часник і готуйте ще хвилину. Додайте томатне пюре і продовжуйте готувати протягом 2 хвилин, потім додайте нарізані помідори, орегано, бальзамічний оцет і хорошу щіпку солі і перца.
3. Перемішайте всі разом і залиште гаситися на 10 хвилин, поки трохи не загусне. Щоб приготувати фрикадельки, розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи олії. Як тільки фрикадельки стануть гарячими, обсмажуйте їх порціями, часто перевертаючи, щоб вони підрум’янилися з усіх сторон.
4. Перекладіть на сковороду з томатним соусом і готуйте ще 10 хвилин до готовності, час від часу перевертаючи. (Якщо соус стане дуже густим, додайте 50-100 мл води.) Додайте додаткову чайну ложку масла в сковороду, на якому обсмажувалися фрикадельки.
5. І злегка обсмажте спагетті з кабачків на середньому вогні, періодично помішуючи, протягом 3-5 хвилин, поки вони не стануть м’якими, але з легким присмаком. Розкладіть спагетті з кабачків з сервировочным тарілках і викладіть зверху фрикадельки. При використанні посипати пармезаном.