Картопляні Ньоккі з шпинатом і щавлем

Картопляні Ньоккі з шпинатом і щавлем простий рецепт.

Інгредієнти

167 ккал/100 гр. Б: 4.2 Ж: 6.2 У: 23

🔸Картопля – 350 гр.
🔸Жовток – 1 шт.
🔸Сіль, мускатний горіх
🔸Борошно – 130 гр.
🔹Шпинат – 50
🔹Щавель – 40
🔹Петрушка – 20
🔹Оливкова олія – 30 мл

Картопляні Ньоккі з шпинатом і щавлем покроковий рецепт

1. Шпинат, щавель і петрушку, залити олією, посолити. Перебити блендером. Пропустити через сито. До отриманої рідини додати 1/2 частина віджатих листя. Картоплю відварити в кожуре.

2. Остудити, очистити. Розім’яти в пюре. Додати жовток, щіпку мускатного горіха, сіль. Перемішати, просіяти борошно. Замісити тісто. Розділити його на три частини. Трохи обваляти їх у муке.

3. Розкачати ковбаскою. Нарізати невеликими шматочками. Присипати борошном. Відварити в киплячій підсоленій воді 3-4 хвилини (після того, як спливуть). Готові ньоккі відразу полити зеленим маслом.

Відео рецепт 👇