Смажені кабачки з соєвим соусом і часником на сковороді

Або 101 спосіб смачно приготувати кабачки👌 Як зробити дуже смачні Смажені кабачки з соєвим соусом і часником на сковороді рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

500г кабачків або баклажанів
50г соєвого соусу
3 зубчики часнику (можна сухий взяти, 1ч.л.)
1ч.л.крохмалю
1ч.л.цукру
1ч.л.кунжуту (я обсмажила злегка на сухій сковороді)
Петрушка
Рослинна олія для обсмажування

Смажені кабачки з соєвим соусом і часником на сковороді покроковий рецепт

1. Кабачки або баклажани нарізати паличками (якщо не молоді, то зняти шкірку). Обсмажити на рослинному маслі з усіх боків до рум’яності, хвилин 7-10. Я обсмажувала партиями.

2. Змішати в окремій мисці соєвий соус, цукор, крохмаль, часник через прес. Коли всі кабачки (баклажани) будуть обсмажені, повернути їх в сковороду, ще раз перемішати і вилити в соус сковороду.

3. Інтенсивно перемішати, щоб кожна паличка покрилася соусом. Зняти з вогню через 30 секунд. Посипати дрібно нарізаною петрушкою і кунжутом. Можна подавати на стол.