червона риба Запечена сьомга по царськи у духовці

Як зробити червону рибу запечену сьомгу по царськи у духовці рецепт простий 🔥 Якщо ви любите щось ніжне, насичене, то спробуйте обов’язково.

Інгредієнти

Філе червоної риби
0,5 ч. л паприки
0.5 ч. л чорного перця
Оливкова олія
1 ч. л лимонного соку

200 г вершків(20%)
1 ст. л борошна
30 г вершкового масла
10-15 г оливкової олії
2 з часнику
Сіль, перець за смаком
2-3 ст. л ікри

червона риба Запечена сьомга по царськи у духовці покроковий рецепт

1. Гріємо обидва масла, поки масло не розтопиться. Додаємо часник, смажимо, поки він не віддасть свій аромат. Прибираємо його і додаємо борошно. Потім вливаємо вершки або молоком.

2. Варимо до густоти. Солимо, перчимо. Після знімаємо з вогню і додаємо відразу ікру. У мене червона (горбуша). Стейки я змастила маринадом. Ще туди можна додати білий перець, цедру лимона.

3. Печемо при 200° 15-20 хв. Дивіться по готовності, залежить від духовки і від того, яку ви прожарювання хотите.

Відео рецепт 👇