Сметанний пиріг з консервованими персиками

Як зробити сметанний пиріг з персиками консервованими рецепт. Відмінна альтернатива чізкейк, більш бюджетний і дуже смачний. Пісочна основа і ніжна кремова начинка.

Інгредієнти

– сметана 750 гр.,
– яйце куряче 3 шт.,
– цукрова пудра 160 гр.,
– ванільний екстракт/цукор 3 ч. ложки,
– кукурудзяний крохмаль 60 гр.,
+ – холодне масло вершкове 150 гр.,
– цукрова пудра 95 гр.,
– борошно 270 гр.,
– яйце куряче 1 шт.,
– сіль щіпка,
– холодна вода 50 – 100 мл
+
Консервовані персики.

Сметанний пиріг з персиками консервованими покроковий рецепт

1. Холодне вершкове масло пробиваємо блендером разом з цукровою пудрою, борошном і сіллю в дрібну крихту. Додаємо яйце і воду. Швидко замішуємо тісто. Відправляємо в холодник на пару часов.

2. Для начинки просто все з’єднуємо в одній ємності і добре перемішуємо. Тісто розкачуємо товщиною 0,7 мм, викладаємо у форму і формуємо бортики.

3. Заливаємо начинку і відправляємо в духовку при 160 °С на 60-70 хв. Зверху повинна вийде золотава скоринка. Повністю охолодити і прибираємо в холодильник на пару годин. Зверху прикрашаємо персиками.