Фрикадельки з індички, нуту, моркви та цибулі

Як зробити Фрикадельки з індички, нуту, моркви і цибулі в іспанському стилі.

Інгредієнти

Фарш індички 500 г
Цибуля 1 шт
Морква 1 шт
відвареної Нут 250 г
Бульйон 2 склянки
Солодка паприка 1 ч. л.
Часник 5 зубчиків (або сухий часник)
Зелень
Баночка різаних томатів

Час активної готування хвилин 15,
В загальному близько 30 хвилин
КБЖУ на 100 г 78.19 7.9/2.76/4.96
(розрахунок тільки на фрикадельки)

Фрикадельки з індички, нуту, моркви і цибулі покроковий рецепт

1. Заздалегідь приготувати нут. Або використовувати консервований. У мене відварений нут заздалегідь і заморожений. Цибулю злегка обсмажити на невеликій кількості олії (можна не обсмажувати).

2. У фарш додати цибулю, часник, зелень, сіль, перець, перемішати. Сформувати великі фрикадельки і обсмажити злегка з усіх боків. Надіслати до фрикадельок бульйон, томати, нут і терту моркву. Посолить.

3. Довести до готовності. На гарнір беру гнізда і заморожені брокколі. В злегка підсоленій киплячій воді відварюю до стану аль денте 7 хвилин. Готове. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇