Паста з куркою і грибами у вершковому соусі на сковороді

Паста з куркою і грибами у вершковому соусі на сковороді простий рецепт, ніжна, вершкова і дуже дуже смачна. На приготування йде в районі 20 хвилин, а паста виходить не гірше ресторанної. Обов’язково приготуйте, не пошкодуєте 🔥

Інгредієнти

✔️Макарони Barilla у мене номер 13
✔️Філе куряче 200 гр (краще брати філе стегна , але можна і грудку)
✔️масло вершкове
✔️4-5 печериць (можна і без них)
✔️ріпчасту цибулю, зубчик часнику
✔️1 ст. л. томатної пасти
✔️200 мл вершків
✔️сир пармезан для посипання
✔️сіль, перець, паприка

Паста з куркою і грибами у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. На вершковому маслі обсмажуємо цибулю, додаємо грудку і гриби нарізані кубиками , солимо і перчимо обсмажуємо на середньому вогні, поки не випарується волога. Додаємо зубчик часнику, томатну пасту і обсмажуємо три минутки.

2. Окремо в підсоленій воді відварюємо пасту, до напівготовності. Заливаємо вершками і на самому повільному вогні готуємо ще 5 минут.

3. Постійно помішуючи до загусання вершків, додаємо натертий сир і варені макароны.

4. Все перемішуємо і можна подавати ❤️

Відео рецепт 👇