Тушковані шлунки курячі на сковороді з цибулею та морквою

Як смачно зробити Тушковані шлунки курячі на сковороді з цибулею і морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Курячі шлунки – 700 г
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Масло ХГІ/можна будь-яке масло
Томатна паста – 1 ст. л.
Сметана – 5 ст. л.
Лавровий лист – 2 шт.
Суміш перців горошком – 10 горошин
Сіль – за смаком
Цукор – щіпка
Спеції до курки – за смаком
Бульйон, в якому варилися шлунки – 5 половников
Вода – 2 літри(1 л. – для вимочування, 1 л – для варіння)

Тушковані шлунки курячі на сковороді з цибулею і морквою покроковий рецепт

1. Курячі шлунки ретельно промити і нарізати на шматочки. Залити водою, дати постояти 1 годину. Злити воду, шлунки промити, залити водою і поставити на вогонь. Після закипання прибрати пінку. Додати лавровий лист, суміш перців. Готувати 1 час.

2. Цибулю обсмажити до прозорості. Додати моркву і готувати до м’якості. Додати томатну пасту, бульйон, в якому варилися шлунки, сметану, сіль, цукор, ваші улюблені специи.

3. Накрити кришкою і готувати 1 годину. Наш вечеря готова. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇