Тістечка заварні кільця з кремом

Як зробити дуже смачний Тістечка заварні кільця з кремом рецепт простий. Забавно і наочно як 4 грама перекочували з жирів у білки 😂 Але незважаючи на те, що співвідношення БЖУ з сиром явно краще, раджу вибирати крем з риккотой. І мені, і друзями він більше сподобався!

Інгредієнти

тісто:
на 7-9 шт
* вода – 90 р
* вершкове масло – 45 р
* борошно – 65 р
* яйця (с1) – 2 шт
* сіль – щіпка

крем
* рікотта (або сир)- 300 г
* йогурт – 50 г
* підсолоджувач – 10 р

КБЖУ з рікоттою: 215/ 10,2/ 14,3/ 12,2
КБЖУ з сиром: 195/ 14,2/ 10,3/ 12

Тістечка заварні кільця з кремом покроковий рецепт

1. Змішуємо воду, масло і сіль. Нагріваємо до розчинення масла. Додаємо просіяне борошно, добре перемішуємо, розбиваючи всі грудочки борошна. Знімаємо з вогню. Даємо охолонути ~ 5 хвилин і вводимо яйця. Строго ПО ОДНОМУ. Після кожного добре вимішуємо міксером або лопаткою. Перекладаємо в кондитерський мешок.
2. Я використовувала дві насадки: закрита 10-кінцева зірка і відкрита 6-кінцева зірка (діаметр 1-1,5 см). Якщо немає насадки, просто відріжте кінчик кондитерського мішка. Прибираємо тісто в холодильник на 15 хвилин, потім дістаємо і відсаджуємо кільця на невеликій відстані один від одного. Випікаємо при 190 З приблизно 30-35 минут.

3. Не відкривайте духовку в процесі випікання! Для крему все змішуємо, пробиваємо заглибним блендером і перекладаємо в кондитерський мішок з тієї ж насадкою. Розрізаємо остиглі колечка і наповнюємо кремом. Якщо вам здається, що кільця пересушені, спочатку покладіть їх в пакет на годину, стануть більш м’якими, потім наповнюйте кремом.

Відео рецепт 👇