Вівсяний пиріг з чорницею в духовці

Як зробити вівсяний пиріг з чорницею рецепт в духовці. Сьогодні можна видихнути і влаштувати маленьку перерву в садових справах – прийшла довгоочікувана прохолода і дощ.. а значить можна включити духовку, плиту, випити кави на свіжому повітрі і спокійно повишивати. Вівсяні трикутники з чорницею і лимоном стануть відмінним доповненням до чашки кави або чаю або молока, як хочете))) готуються легко і просто, спробуйте і Вам сподобається) тим більш чорниця зараз свіжа, а я за сезонність)))

Інгредієнти

На форму 24-26 см в діаметрі:
110 гр вівсяних пластівців швидкого приготування
110 гр пшеничного борошна в/с
100 гр холодного вершкового масла
100 гр цукру
1 чл кориці
1/2 чл розпушувача
1/4 чл солі

Для начинки
170 гр чорниці
30 гр лимона з шкіркою ( приблизно 1/4 лимона)
100 гр цукру

Вівсяний пиріг з чорницею в духовці покроковий рецепт

1. Пластівці змішати з борошном, цукром, сіллю, корицею і розпушувачем. Додати масло шматочками і перетерти в крихту. Лимон пробити в блендері з насадкою ніж разом з цукром, додати чорницю і ще раз пробить.
2. Форму вистелити папером для випічки. Висипати 2/3 крихти і добре утрамбувати. Вилити чорничну начинку і рівномірно распределить.

3. Зверху посипати що залишилася крихтою. Випікати при 180 гр 30-35 хв. Остудити, вийняти з форми і порізати на трикутники. Приємного апетиту)))