Яблучний пиріг з вершковим маслом і йогуртом

Як зробити Яблучний пиріг з вершковим маслом і йогуртом рецепт простий. Смачний, ніжний, ароматний…

Інгредієнти

– 4 яйця
– 100 гр вершкового масла
– 100 гр цукру
– ~230 гр борошна
– 100 гр густого йогурту або сметани
– 7 гр розпушувача
– щіпка солі
– 700 гр яблук
– Кориця, ваніль – за бажанням

Яблучний пиріг з вершковим маслом і йогуртом покроковий рецепт

1. Масло розтопити, змішати з яйцями, цукром і збити до однорідності. Додати сіль, йогурт, перемішати. Борошно з’єднати з розпушувачем і ввести до яєць. Усе ретельно перемешать.
2. Яблука почистити, нарізати шматочками, вмішати в тісто. Форму для випічки вистелити пергаментом, вилити масу, розрівняти. Випікати при 180 гр ~ 30 мин.
3. Остудити і нарізати порційно. Розмір форми ~20х30 см. У мене підходящою не виявилося, тому спорудила її з пергаменту )