Апельсиновий мармелад на агар агарі

Як смачно зробити Апельсиновий мармелад на агар агарі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Простий рецепт дуже смачного апельсинового мармеладу на агар-агарі. Приготувати його можна дуже просто, результат точно не розчарує.

Інгредієнти

200 мл апельсинового соку
140 грам цукру
7 грам агар-агару
0,5 ч. лож лимонного соку
Куркума за бажанням
Цукрова пудра для посипання

Апельсиновий мармелад на агар агарі покроковий рецепт

1. Приготуйте 200 грам свіжого апельсинового соку, мені знадобилося 3 апельсина. Влийте в сотейник сік, додайте цукор, агар-агар , куркуму для кольору і лимонний сок.

2. Перемішайте і варіть на невеликому вогні приблизно 10 хвилин до загустіння. Виливаємо у форму 26×26 см . Приберіть в холодильник до застигання приблизно на 30 хвилин. Дістаємо з форми, присипаємо цукровою пудрою, не доходячи до краю 2 см.

3. Розрізаємо пласт на 2 частини і скручуємо кожну частину в рулет. Загортаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 2 години. Через 2 години рулетики будуть добре тримати форму і не розкручуватися. Нарізаємо на невеликі шматочки. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇