Шоколадний Торт Ферреро Роше (Ferrero Rocher)

Мої хороші, дуже смачний тортик принесла, обов’язково готуйте 👌 до Речі, виходить у всіх, готується зовсім легко 😻 Як смачно зробити Шоколадний Торт Ферреро Роше (Ferrero Rocher) простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту
Яйце – 4 шт.
Цукор – 170 г
Борошно – 120 г
Рослинне масло – 70 г
Какао – 30 г
Розпушувач – 10 г
Сода-0,5 я/л
Кефір-80 мл
Сіль – щіпка
Ванілін

Для крему
Сирний сир-400г
Вершки-33%-200 мл
Ванілін
Какао-2 ст-л
Шоколадна паста -100 р

Ганаш
Вершки – 130 мл
Шоколад – 130 р
Масло рослинне – 40 мл
Фундук 100 г

Шоколадний Торт Ферреро Роше (Ferrero Rocher) покроковий рецепт

1. З’єднати яйця і цукор. Збивати міксером 7-8 хвилин, до повного розчинення цукру. В отриману масу додаємо масло, кефір, всипати просіяне борошно, розпушувач , ванілін, соду і какао. Акуратно перемішати тесто.
2. Тісто вийде дуже легким і невагомим. Я випікала бісквіт в кільці, попередньо зміцнивши дно. За 2 рази. Викласти тісто в кільце або форму (у мене – 18 см в діаметрі). Випікати бісквіт в розігрітій духовці при 180 градусах приблизно кожен корж на 20 хвилин. Якщо відразу випікайте, тримайте трохи більше. Готовність перевірити дерев’яною шпажкой.

3. Готовий корж дістати з бортиків і остудити на решітці. Розділити бісквіт на 4 частини. Готуємо крем: сирний сир, згущене молоко, ванілін і вершки збиваємо до загустіння. Навіщо додаємо какао, шоколадна паста і добре взбиваем.
4. Виходить неймовірно смачний крем 🤤 можна в крем ще й горішки додати, за бажанням, теж дуже смачно виходить 👌 Зібрати торт. Змастити корж кремом. Потім кладемо інший корж і так все коржи.

5. Приготувати ганаш. У гарячим вершки розтопити шоколад, додати горіхи і добре перемішати і полити торт. Поставити торт в холодильник на ніч. Виходить неймовірно смачний і дуже гарний тортик 🤤

Відео рецепт 👇