Бісквітний пиріг з ягодами в духовці

Як приготувати смачний бісквітний пиріг з ягодами в духовці простий рецепт. Цікавий цей пиріг тим, що у випеченому бісквіті необхідно вирізати заглиблення для начинки. По-справжньому літній і простий варіант пирога. Де ягоди в основному використовуються для декору, тому можуть бути абсолютно будь-які, лише б свіжі! Як варіант, можна замінити на вершки і сметану отримати більш вершковий варіант начинки. Так само можна додати горіхи з кокосову стружку або какао, і зробити більш шоколадний варіант.

Інгредієнти

– Яйця – 4 шт.;
– Борошно – 120 гр.;
– Цукор – 100 гр.;

Начинка.
– Сметана – 250 гр.;
– Цукрова пудра – 50 гр.;
– Ваніль за бажанням.
– Ягоди – 400 гр.;

Бісквітний пиріг з ягодами в духовці покроковий рецепт

1. Можна збивати жовтки білки окремо, але останнім часом я цього не роблю і ефект нічим не гірше. Тому. Яйця збити з цукром до збільшення в об’ємі вдвічі (хв 10 -15 хв.) Додати просіяне муку.

2. Лопаткою вимісити тісто, рухами вгору-вниз. Форму 20 см змастіть шматочком вершкового масла і присипте борошном (залишки зсипте). Викладіть тісто у форму, випікайте 25-30 хвилин при 200 гр. Бісквіт остудіть спочатку у формі, потім на решетке.
3. Начинка. Ложкою видалити серединку бісквіта, акуратно, залишаючи з краю 3 см. і не пошкоджуючи дно. М’якуш розламайте руками в крихту. В крихту додайте сметану і цукрову пудру, додайте ваниль.

4. Отриману масу поверніть в вирізане місце. Зверху прикрасьте будь-якими ягодами за бажанням. Присипте зверху горішками. Приємного чаепития.