Десерт Анни Павлової з полуницею в домашніх умовах

Як зробити десерт Анни Павлової з полуницею в домашніх умовах рецепт. З повагою, трепетом і повагою вітаю З Днем Перемоги! Світла пам’ять героям, подяка за мирне небо над головою, уклін земний за право на життя без жаху війни, страху і болю. З 9 Травня. Тістечка Павлова. Можна писати нескінченно, як про балет, так і про тістечок, які стали так популярні завдяки великої балерини Анни Павлової. Вони настільки ніжні, невагомі, як повітряна спідниця балерини і тануть у роті як біле, ніжне хмарка.

Інгредієнти

На 6 штук
– 100 гр білків
– 200 гр дрібного цукру (можна використовувати цукрову пудру)
– 5 гр кукурудзяного крохмалю

Полуничне компоті:
– 150 гр полуничного пюре
– 100 гр свіжої полуниці
– 60 гр цукру
– 5 гр пектину NH
– 1 гр лимонної кислоти

Для крему:
– 200 г кисломолочного сиру
– 40 – 50 гр цукрової пудри (за смаком)
– 100 гр вершків 33 – 35%

Десерт Анни Павлової з полуницею в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Збити білки на середній швидкості міксера до появи легкої піни. Поступово ввести дрібний цукор (а краще пудру). Збити на максимальній швидкості протягом 4 – 5 хвилин. Знизити швидкість і додати крохмаль і знову збити на високій швидкості 1 – 2 хвилини. Перекласти в кондитерський мішок з насадкою і сформувати тістечко. Випікати в розігрітій духовці до 90 – 100° і випікати 60 – 70 хвилин (час сушіння залежить від розміру безе). Вимкнути духовку і залишити до повного остывания.
2. Полуничне компоті:
Полуницю 100 гр нарізати на кубики. Полуничне пюре, полуницю разом з цукром і пектином довести до кипіння. Уварити приблизно 20 секунд. Додати лимонну кислоту. Остудити, викласти в центр меренги.

3. Для крему:
сирний сир Збити на середній швидкості міксера з цукровою пудрою. Ввести холодні вершки і збити до сталого крему (приблизно 2 хвилини). Викласти в кондитерський мішок, відсадити на меренги. Прикрасити ягодами (за бажанням).