Сирна Паска «Снікерс» з карамеллю

Сирна Паска «Снікерс» з карамеллю 🥜🍫 рецепт простий.

Інгредієнти

-450 гр сиру
-80 гр вершкового масла(кімнатної температури)
-100 мл вершків
-100 гр яєць
-80 гр цукру
-40 гр очищеного смаженого арахісу
-70 гр темного шоколаду
-30 гр вершків 33-35%
-120 гр карамелі

Карамель:
-75 гр цукру
-50 гр глюкозного сиропу
-15 гр вершкового масла
-100 гр вершків
-3 гр темного шоколаду
-1,5 гр солі

Сирна Паска «Снікерс» з карамеллю покроковий рецепт

1. З цукру і сиропу глюкози зварити суху карамель до золотистого кольору. Додати вершкове масло, добре перемішати, потім вершки частинами, ретельно перемішати. В кінці додати шоколад і сіль (за бажанням),я добавляла.
2. Яйця збити з цукром, влити гарячі вершки(100 мл)тонкою цівкою, швидко перемішуючи. Поставити на середній вогонь і при постійному помішуванні довести до загустіння. Зняти з плити, охолодити. За допомогою блендера пробити сир з маслом до однорідності, додати остиглий заварний крем і знову пробить.
3. Карамель змішати з арахісом. Гарячі вершки (30гр) змішати з шоколадом до однорідності. У сирну масу ввести карамель з арахісом і шоколадну масу. Провернути лопаткою кілька разів, щоб залишилися гарні розлучення (ретельно не вимішувати).
4. Застелити форму (пасочницу) вологою марлею в два шари, поставити форму на тарілку з рівним дном, викласти масу, разровнять.

5. Закрити денце краями марлі і покласти зверху вантаж, прибрати в холодильник на 10-12 годин для стабілізації (щоб вийшла зайва рідина). Готову Паску полити карамеллю і притрусити арахисом.