Торт шоколадний трюфель з інжиром

Смачний тортик принесла 😋 Коржі неймовірно ніжні, а крем просто мрія для тих особливо, хто люблять Шоколадку 🤤 Як зробити Торт шоколадний трюфель з інжиром простий рецепт.

Інгредієнти

4 яйця
130 г цукру
100 г мацун(або кефір)
100 мл рослинне масло
1,5 г/л розпушувач
0,5 год/л соду
3 ст/л какао
150 г борошна ((+/-)

Крем
Заварний крем-300 г
Гіркий шоколад-200 г
Вершковий сир-100г
Какао-3 ст/л
Вершки-200 мл

Так
Інжир (можна вибирати будь-який інший фрукт або ягоди)

Торт шоколадний трюфель з інжиром покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до білого. Потім додаємо масло , продовжуємо збивати. У мацун додаємо соду, перемішати і додаємо в яєчну масу, збиваємо на повільному скорости.

2. Потім додаємо борошно, розпушувач, какао , перемішати до однорідності. Випікаємо при 180 градусів духовці (діаметр форм 19 см) Приготуємо будь заварний крем.

3. Крем охолоне, на нього додаємо крем-сир, збиваємо до загустіння. Гіркий (або молочний) шоколад розтопити , трішки охолоне, додаємо на крем і збиваємо миксером.

4. В кінці додаємо какао і готовий самий смачний крем. Збираємо тортик, як показала на відео. Відправляємо в холодильник на пару годин і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇