Веганські Шоколадні капкейки з вишнею та кремом

Як смачно зробити Веганські Шоколадні капкейки з вишнею та кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Веган, без глютену і білого цукру.

Інгредієнти

Сухі інгредієнти:
210 гр суміш борошна без глютену (у мене була від Schär)
20 гр какао порошок
80 гр кокосовий цукор
3 гр розпушувач
2 гр сода

Рідкі інгредієнти:
240 гр рослинне молоко (будь-яке)
10 гр лимонний сік
60 гр рослинне масло (будь-яке, крім какао і кокосового)

ВИХІД: 613 гр

ВИШНЕВА НАЧИНКА:
75 гр пюре вишні з великими шматочками
5 гр сік лимона
25 гр виноградний цукор
2 гр пектин NH

Веганські Шоколадні капкейки з вишнею та кремом покроковий рецепт

1. Змішайте і просійте всі сухі інгредієнти. Окремо змішайте рідкі. В сухі інгредієнти влийте рідкі і перемішайте тісто до однорідної текстури. Тісто буде досить щільне. Перекладіть його в кондитерський мішок і отсадите в заздалегідь підготовлені форми для кексів. (Якщо берете паперові, то ставте їх додатково в залізні при випіканні). Заповнюйте Форму трохи вище середины.
2. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах – 15-18 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою. Дана кількість тіста розраховане на 6-7 капкейків. Після випічки охолодіть полностью.
3. Потім зробіть отвори по центру за допомогою круглої насадки. Викладіть вишневу начинку. Закрийте залишками капкейка. За бажанням можна просочити вишневим капкейки соком.

4. ВИШНЕВА НАЧИНКА:
В сотейнику об’єднайте пюре зі шматочками вишні і сік лимона. Окремо з’єднайте сухий підсолоджувач і пектин NH. Перемішайте. Почніть нагрівати масу в сотейнику, як тільки вона стала теплою, всипте сухі інгредієнти. Доведіть масу до кипіння, як тільки закипіла, прибираємо з вогню, трохи охолодити і викладаємо в отвори в капкейках.
5. Продовження в каруселі: https://www.instagram.com/p/CmgfS6ltVxL/