Десерт міні Павлова з чорничним і фісташковим кремом

Десерт міні Павлова з чорничним і фісташковим кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Яєчні білки-120 р
Сіль-Щіпка
Лимонна кислота-Щіпка
Цукор-240 р
Кукурудзяний крохмаль-12 р

ДЛЯ ЧОРНИЧНОГО КРЕМУ
Маскарпоне-80 р
Вершки-80 р
Цукрова пудра-1 ст. л
Ванільний цукор-1/2 ч. л
Чорничний джем-1 ст. л (я взяла менше і колір був не дуже насиченим, краще ст. л або більше додавайте.

ДЛЯ ФІСТАШКОВОГО КРЕМУ
Маскарпоне-80 р
Вершки-80 р
Цукрова пудра-1 ст. л
Ванільний цукор-1/2 ч. л
Фісташкова паста-1 ст. л

Десерт міні Павлова з чорничним і фісташковим кремом покроковий рецепт

1. Збиваємо яєчні білки кімнатної температури на середніх оборотах, з дрібкою сіллю і лимонною кислотою хвилинки 2-3,до утворення легкої піни. Всипаємо цукор дощиком протягом 5-6 хвилин. Можна в 2-3 етапи проміжками щоб цукор встиг розчиниться. Збиваємо далі до щільної массы.
2. В кінці додаємо кукурудзяний крохмаль і збиваємо ще 2-3 хв. В цілому на цей раз я збивала 20 хв. Збиваємо на середніх обертах. Я збиваю на 5 з 10 швидкостей. Якщо ви використовуєте цукрову пудру вам знадобиться менше часу для взбивания.

3. Збиту масу перекладаємо в кондитерський мішок (насадка кругла) і відсаджуємо 9 тістечок. У середині робимо невеличкі ямочки. Спочатку розігріваємо духовку до 150*C, як тільки ставимо Павлову, знижуємо температуру до 100*С. Випікаємо/Сушимо 1,5 години. Режим верх-низ без конвекций.
4. ДЛЯ ФІСТАШКОВОГО КРЕМУ.
З’єднати всі інгредієнти і збити до щільної массы.

5. ДЛЯ ЧОРНИЧНОГО КРЕМУ.
З’єднати всі інгредієнти і збити до щільної массы.

Відео рецепт 👇