Горіхове молоко з мигдалю домашнє

Як смачно зробити Горіхове молоко з мигдалю домашнє простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. В цілісному вигляді вже давно не п’ю молоко. У магазинного молока звичайно сумнівна користь, але дитина (як і багато дітей) дуже любить молочку😻

Вважаю, що горіхове молоко – це відмінна заміна, як у випічці, так і у вигляді молочка🤩 Готується швидко, принцип один і той ж, можна використовувати будь-які горіхи (смачно: фундук, мигдаль, кешью), а так само кунжут – відмінне джерело кальцію 👍👍👍

Інгредієнти

🔸мигдаль (будь горіх) – 1 склянка
🔸вода – 3 склянки

Горіхове молоко з мигдалю домашнє покроковий рецепт

1. Промиваємо і потім замочуємо мигдаль на ніч у чистій, фільтрованій воді. Вранці воду зливаємо, ще раз промываем.

2. У високошвидкісний блендер кладемо горіхи, додавши 3 склянки води, збиваємо. З допомогою мішечка для горіхового молока відокремимо рідина від макухи (або скористаємося ситом або марлею).
3. Молочко готове, використовувати як окремий напій, або можна зробити смузі, додавши фініки, ягоди, фрукти і т. д. (А макуха я сушу і використовую в цукерках)

Відео рецепт 👇