Сочевичні млинці коржі без борошна на сковороді простий рецепт. Універсальний рецепт всього з 2 інгредієнтів 🔥 найцінніше в ньому – що ці коржі ви можете використовувати замість лаваша і загортати в них будь-які начинки, доповнюючи блюдо протеїном. У смаку сочевиця не відчувається, просто як несолодкий млинець/коржик.
Інгредієнти
✔️ 50г сухої червоної сочевиці – після замочування я її зважила – було 106г
✔️ 150г води
Сочевичні млинці коржі без борошна на сковороді покроковий рецепт
1. Замочуємо сочевицю на 2 години, зливаємо воду, додаємо нову, збиваємо в блендере.
2. Виливаємо на сковорідку, обсмажуємо з двох сторін. Готово!
3. Додаємо будь-які начинки, звертаємо в рулетик або їмо прямо так.
Відео рецепт 👇