Сочники без сиру, без цукру і без глютену простий рецепт. Рецепт десерту прямо з дитинства, але за новою технологією! Сочники без сиру, цукру білого і глютену. Теплі спогади і приємну ностальгію гарантуємо. Готувати дуже просто – є дуже смачно!
Інгредієнти
6 сочников для вас і вашої родини.
⠀
Для тіста:
Рисове борошно – 50 р
Зелена гречка (мелена в борошно) – 60 р
Тапиоковый крохмаль – 20 г
Розпушувач – 5 р
Кокосове масло – 20 г
Яблучне пюре – 30 г
Сироп топінамбура – 23 р
Рослинна молоко* – 25 р
*гречане від Немолоко
Сіль – 2 г
⠀
Для начинки:
Варена пшонка – 170 р
Рослинна молоко – 33 р
Кокосова борошно – 40 р
Сік лимона – 5 р
Цедра лимона – 5 р
Сироп топінамбура – 25 р
Ваніль – 5 р
Сіль – 2 г
Ваніль – 1/2 ч. л.
Сочники без сиру, без цукру і без глютену покроковий рецепт
1. Приготування максимально просте і комфортне! ⠀ Починаємо з тіста. Змішайте всі сухі інгредієнти (рисова мука, мука зеленої гречки, розпушувач, ваніль). Змішайте в окремій мисці рідкі інгредієнти (рослинна молоко, сироп топінамбура, кокосове масло) до однорідної консистенции.
2. Об’єднайте суху і рідкої суміші. Замісіть однорідне тісто і приберіть в морозилку на 10-15 хвилин. ⠀ Тепер начинка. Всі інгредієнти змішайте і подрібніть в блендері до однорідної консистенції. Не занадто сильно, повинні залишитися шматочки для імітації сирної маси. ⠀
3. Збірка і випічка. Тісто розділіть на 6 рівних частин. Розкачайте у формі кола і обріжте нерівні краї. Викладіть начинку, розподіляючи на одній половині тесту, іншою частиною закривайте сверху.
4. Деко застеліть пергаментом і викладіть сочники на папір. Випікайте 20 хвилин в розігрітій духовці при температурі 200 градусів. Після випікання дайте сочникам охолонути. Зберігайте в прохолодному місці або в морозильній камере.