Готуємо Арахісове печиво з корицею рецепт в духовці. Вирішила поекспериментувати з арахісом тк його запаси несподівано збільшилися 😅 Вийшло дуже незвичайне, м’яке, ароматне печиво. На мій погляд відмінний варіант для швидкого сніданку.
Інгредієнти
– підсмажений арахіс і без лушпиння 100 гр.,
– яйце куряче-1шт.,
– молоко 30-50 мл (У мене мигдальне, але можна взяти і звичайний)
– цукор 50 гр.,
– борошно пшеничне высш. сорт 150 гр.,
– розпушувач 1ч. ложка,
– 1,5 ч. ложки кориця,
– сіль щіпка.
Арахісове печиво з корицею покроковий рецепт
1. Арахіс відправляємо в блендер і подрібнюємо до тих пір, поки суміш не почне збиратися в кулю. Вливаємо молоко і додаємо яйце. Збиваємо. Переливаємо суміш в ємність і вводимо всі сухі продукти, замішуємо тесто.
2. Воно виходить досить в’язке, але з нього добре формуються кульки (особливо мокрими руками) Кульки викладаємо на пергаментний папір, злегка придавливаем.
3. Зверху печиво можна посипати додатковою порцією горішків, цукру і кориці. Випікаємо при 180 °С 15-20 мин.