Запечена картопля з кремом з маскарпоне

Запечена картопля з кремом з маскарпоне рецепт простий 🥔• Ідея як традиційний улюблений гарнір подати ефектно і по-новому! Як варіант, картоплю можна розрізати навпіл, змастити кремом з маскарпоне одну половинку і накрити іншою.

Інгредієнти

на 4 порції:
•4 середніх картоплини
•100г маскарпоне
•зелений лук
•листочки петрушки або кріп
•сіль, чорний перець

Запечена картопля з кремом з маскарпоне покроковий рецепт

1. Картоплю добре помити і обсушити, загорнути кожен у фольгу. Викласти на деко і випікати при 190 градусах приблизно годину (перевірити на готовність шпажкою).
2. Подрібнити зелену цибулю і петрушку. Змішати з сирною масою, посолити і поперчить.
3. Тарілку для подачі посипати тонким шаром солі. Зрізати трохи нижню частину картоплі і поставити на тарілку. Зрізати зверху, за допомогою ложки зробити невелике поглиблення і помістити туди крем з маскарпоне.