Смажений сазан з маринованими овочами і зеленню

Як смачно зробити Смажений сазан з маринованими овочами і зеленню простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Сазан (або короп) – 2 кг

Для овочевого маринаду:
холодна Вода – 0,5 літра
Оцет 9% – 8 ст. л
Соєвий соус – 2 ст. л
Сіль – за смаком
Цукор – 1 ст. л
Кріп – 30 гр
Кінза – 10 гр
М’ята – 1 стебло
Помідори – 1 шт
Часник – 4 зуб
Огірок (невеликий) – 1 шт
Лук червоний – 1 шт
Лимон – 0,5 шт

Смажений сазан з маринованими овочами і зеленню покроковий рецепт

1. У воду влити оцет, соєвий соус, всипати сіль, цукор перемішати. Всипати дрібно нарізану зелень, помідор, нарізаний невеликими кубиками, огірок нашатковану соломкою, натертий часник, лимон тонкими часточками, цибулю полукольцами.
2. Все перемішати, залишити маринуватися на 30 хвилин Рибу нарізати стейками, посолити, поперчити, обваляти в борошні, обсмажити в рослинній олії. Мариновані овочі та зелень вийняти в окрему страву з маринаду, злегка отжав.
3. Занурити обсмажену рибу в маринад, покласти на сервірувальне блюдо і зверху на рибу викласти овочі з зеленню. Всі! Подаємо відразу ж!)