Пастуший пиріг з фаршем і картоплею

Як смачно зробити Пастуший пиріг з фаршем і картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Від салатів до домашнє і смачне меню🥰 Повірте, рівень щастя від смачної їжі збільшується в тыщумиллион відсотків☺️ А якщо ще й красиво…це просто розрив😆 я знаю, що кажу😉
Пастуший пиріг для мене – це крутий вечерю або ситний обід…ідеальний варіант зустріти старих друзів і відкрити пляшку сухого під такою приголомшливо простий вечерю. Ну і так, ми тут за любов і простоту її реалізації – тому ловіть☺️ Насолоджуйтеся кожним кадром і готуйте. Їжа – це 🥹 щастя.

Інгредієнти

▪️10 скибочок бекону (грудинка/к)
▪️500гр фаршу
▪️1шт цибуля ріпчаста
▪️1шт моркви
▪️100гр зеленого горошку
▪️100гр брокколі
▪️200гр грибів шампіньйонів
▪️300гр томати протерті
▪️200гр сиру
▪️1кг картоплі
▪️сіль/перець
▪️улюблені прянощі
▪️пучок зелені

Пастуший пиріг з фаршем і картоплею покроковий рецепт

1. Картоплю почистити і відварити. Готову картоплю перетворити в пюре і додати натертий сир. Одна заготовка готова!) Робимо основну. Бекон порізати соломкою і обсмажити на сухій сковороді. Цибулю і моркву порізати кубиками – відправити до бекону і обсмажити. Якщо жиру від бекону недостатньо, додайте рослинне масло.

2. До овочів і бекону додати порізані гриби обсмажити. Тепер черга фаршу (у мене фарш свинина/яловичина) Обсмажити все разом і додати улюблені прянощі, сіль і перець, протерті томати. Накриваємо кришкою і готуємо поки фарш не «розвалиться» приблизно 15 хвилин на слабкому огне.

3. В м’ясну основу додати зелений горошок (у мене заморожена) брокколі і січену зелень – все добре перемішати. Викладаємо м’ясну основу у форму для запікаючи і зверху накриваємо картопляної заготовкой.

4. Робимо малюнок виделкою і відправляємо в духовку при 180 ° С на 30 хвилин Готовий пиріг викладаємо порціями в тарілку і подаємо зі сметаною ♥️