Тушкована печінка з морквою, цибулею, помідорами і сметаною

Як зробити Тушковану печінку з морквою, цибулею, помідорами і сметаною рецепт простий на сковороді.

Інгредієнти

Кбжу на 100 г: 83/7.1/4.8/3.1

Печінка-500 г (у мене куряча)
цибулина -155г
моркву – 90 р
помідор -133
сметана -70гр (у мене 15%)
Борошно- 12гр (у мене рисова)
зелень, сіль за смаком (у мене кріп)
Олія оливкова -5мл

Тушкована печінка з морквою, цибулею, помідорами і сметаною покроковий рецепт

1. Печінка нарізаємо соломкою і обсмажуємо 10 хвилин з маслом . Додаємо порізані цибулю, моркву, помідор і обсмажуємо ще 5 минут.
2. Змішуємо сметану і борошно в 50 мл прохолодної води , виливаємо до печінки, додаємо воду, щоб приховувало печень.
3. Все перемішуємо і тушкуємо під кришкою 5 хвилин. В кінці додаємо зелень і подаємо з будь-яким гарниром.