Вершкове різотто з оливками і вином

Як зробити смачне Вершкове різотто з оливками і вином рецепт простий. Це дуже просте, але дуже смачне блюдо, яке вимагає мінімальних зусиль. Це блюдо, яке підходить для всіх сезонів. Ви можете приготувати як з чорними, так і з зеленими оливками, але рекомендую використовувати і ті й інші.⁣⁣⠀

Інгредієнти

160 гр рису⁣⁣⠀
1 маленька цибулина⁣⁣⠀
80 гр оливок⁣⁣⠀
30 мл білого вина*⁣⁣⠀
~ 1 л овочевого бульйону**⁣⁣⠀
3-4 ст. л. тертого пармезану⁣⁣⠀
2 ст. л. оливкової олії⁣⁣⠀
20 гр вершкового масла⁣⁣⠀
свіжа петрушка⁣⁣⠀
сіль, перець за смаком⁣⁣⠀

Вершкове різотто з оливками і вином покроковий рецепт

1. У каструлі розігріти оливкове масло, обсмажити в ньому дрібно нарізану цибулю.⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀ Як тільки цибуля стане золотистою, додати до нього рис і підсмажити його кілька хвилин.⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀
2. Влити вино, дати йому випаруватися, потім готувати як звичайне різотто, поступово додаючи в рис⁣⁣⠀ гарячий овочевий бульйон, поки рис не буде готовий.⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀
3. В середині приготування додати порізані оливки, посолити і поперчити.⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀ Коли рис буде готовий, додати вершкове масло і пармезан, добре перемішати, сервірувати тарілки і відразу ж подати, посипавши дрібно порізаною петрушкою. ⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀
4. Можна обійтися і без вина, без нього теж непогано виходить. ⠀ Можна замінити звичайною водой.