Як зробити смачне Вершкове різотто з оливками і вином рецепт простий. Це дуже просте, але дуже смачне блюдо, яке вимагає мінімальних зусиль. Це блюдо, яке підходить для всіх сезонів. Ви можете приготувати як з чорними, так і з зеленими оливками, але рекомендую використовувати і ті й інші.⠀
Інгредієнти
160 гр рису⠀
1 маленька цибулина⠀
80 гр оливок⠀
30 мл білого вина*⠀
~ 1 л овочевого бульйону**⠀
3-4 ст. л. тертого пармезану⠀
2 ст. л. оливкової олії⠀
20 гр вершкового масла⠀
свіжа петрушка⠀
сіль, перець за смаком⠀
Вершкове різотто з оливками і вином покроковий рецепт
1. У каструлі розігріти оливкове масло, обсмажити в ньому дрібно нарізану цибулю.⠀ ⠀ Як тільки цибуля стане золотистою, додати до нього рис і підсмажити його кілька хвилин.⠀ ⠀
2. Влити вино, дати йому випаруватися, потім готувати як звичайне різотто, поступово додаючи в рис⠀ гарячий овочевий бульйон, поки рис не буде готовий.⠀ ⠀
3. В середині приготування додати порізані оливки, посолити і поперчити.⠀ ⠀ Коли рис буде готовий, додати вершкове масло і пармезан, добре перемішати, сервірувати тарілки і відразу ж подати, посипавши дрібно порізаною петрушкою. ⠀ ⠀
4. Можна обійтися і без вина, без нього теж непогано виходить. ⠀ Можна замінити звичайною водой.