Бісквітний абрикосовий торт простий рецепт.
Інгредієнти
Для крему:
Молоко-400 мл
Крохмаль кукурудзяний-30 Гр
Цукор-50 гр
Яйце-1 шт
Вершкове масло-70 г
Абрикоси-300 гр. (бажано солодкі і ароматні)
Для бісквіта:
Яйця -5 шт категорії(З)
цукор-120 гр
Борошно-150 гр
Ванілін
Бісквітний абрикосовий торт покроковий рецепт
1. Абрикоси переб’ємо блендером. Далі додамо в молоко крохмаль, цукор, яйце і абрикоси все добре перемішати і поставимо на плиту, періодично помішуємо, готуємо до загустіння. Відкладемо в сторону, накривши плівкою в контакт. Як трохи охолоне додамо вершкове масло і взобьем ще хвилин 5.
2. Для бісквіта:
Білки відділити від жовтків. Білки взобьем міксером, поступово додаємо цукор приблизно в 4 етапи. Далі зіб’ємо хвилини 3/4 жовтки з ваніліном, щоб не відчувалося запаху желтка.
Білки відділити від жовтків. Білки взобьем міксером, поступово додаємо цукор приблизно в 4 етапи. Далі зіб’ємо хвилини 3/4 жовтки з ваніліном, щоб не відчувалося запаху желтка.
3. Введемо жовтки до білків і відразу додамо частину борошна, перемішати і ще додамо в 3 етапи. Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 160 градусів, приблизно 30/35 хвилин , Готовність перевіряємо шпажкою. Форма діаметром 20 см.
4. Готовий корж розріже на 3 частини, коржі можна просочити сиропом. Далі починаємо збирати як показано на відео. Корж, крем і шматочки абрикос і т. Змастимо цим же кремом.
5. Крихту я зробила з печива (будь-якого) Прикрашаємо за бажанням, можна часточками абрикос, теж дуже красиво виглядає. Готуйте з любов’ю разом зі мною!
Відео рецепт 👇