Булочки Синнабон з корицею і вершковою глазурю

Булочки Синнабон з корицею і вершковою глазур’ю простий рецепт. На думку видання «Expansion Magazine» булочки «Синнабон» увійшли до списку 50 головних задоволень життя❤️ І це ж правда так, як тільки чую аромат кориці і вершкового сиру, забуваю куди взагалі йшла😅😍 Рецепт класного вихідного посеред тижня: 👑Включи гучний і приголомшливо красивий серіал «Бриджертоны» 🕯Запали свічки. 👸🏻Зроби улюблену маску для обличчя. 🧁І насолоджуйся булочками «Синнабон».

Інгредієнти

🥯Тісто
1 яйце С1
500 г борошно
250 мл молоко 3,2%
80 г вершкове масло 82,5%
60 г цукор
11 г сухі дріжджі
3 г сіль

🍥Начинка
80 г розм’якшеного вершкового масла 82,5%
170 г коричневого цукру
1 столова ложка кориці

🧁Вершкова глазур
100 г вершковий сир (Hochland або Violette)
50 г вершки 33% – 35%
10 р цукрова пудра
15 г ванільний цукор з натуральною ваніллю

Булочки Синнабон з корицею і вершковою глазур’ю покроковий рецепт

1. Молоко підігріти з цукром до повного його розчинення, дріжджі змішати з сумішшю теплого молока і цукру, накрити плівкою і дати постояти 15 – 20 хвилин після закінчення часу зверху повинна з’явитися щільна піна. Вершкове масло розтопити, додати до суміші молока, цукру і дріжджів, добре перемішати.

У велику миску просіяти 400 г борошна, додати сіль, яйце і молочно – дріжджову суміш, змішати добре силіконової лопаткою. Замісити тісто, поступово додаючи борошно, вимішувати близько 5 – 10 – ти минут.

2. Змастити стінки чаші тонким шаром рослинної олії, перекласти в неї вимісити тісто, накрити щільно харчовою плівкою, щоб не було «містків повітря», прибрати в тепле місце на 2 години, тісто має збільшитися вдвічі.

Викладіть тісто на злегка присипану борошном робочу поверхню, трохи розім’яти і розкачати в прямокутник приблизно 30*50 см, змастити тісто розм’якшеним вершковим маслом (масло повинно бути дуже м’яким, заздалегідь поріжте його на дрібні кубики і витримайте при кімнатній температурі близько години), цукор змішати з корицею і присипати рівномірним шаром на тісто, змазаним маслом.

3. Згорнути тісто щільно в рулет і розрізати на булочки висотою 5 див. Форму з бортами змастити олією, укласти в нього булочки щільно один до одного, накрити кухонним рушником і залишити для вистоювання в тепле місце на 30 – 40 хвилин або прибрати в холодильник на 6 годин. Розігріти духовку до 200 градусів, поставити булочки на режим нагрівання духовки верх – низ, зменшити температуру до 180 і випікати близько 20 – 30 хвилин до золотистого цвета.

4. Для глазурі – нагріти вершковий сир в мікрохвильовці до кімнатної температури разом з вершками і ванільним цукром, змішати до однорідного стану, покрити гарячі булочки, і подавати до чаю😍 Якщо так станеться, що булочки залишаться, перед наступною подачею обов’язково разогреть.