Фісташкова домашня паста для торта простий рецепт. Ця паста додасть тонкий, приємний смак і аромат вашим десертів. Фісташкову пасту часто використовують для приготування бісквітів, мусів, кремів і т. д. Готувати її не важко, а зберігати в холодильнику можна досить довго..
Інгредієнти
Фісташки 200гр
Рослинна олія без запаху – 2 ст. л
Вода – 2 ст. л
Барвник зелений – якщо вам важливий колір пасти
Фісташкова домашня паста для торта покроковий рецепт
1. Фісташки залити гарячою водою і залишити хвилин на 15. Потім зняти верхню плівку. Викласти фісташки на деко і відправити в розігріту до 100гр духовку. Підсушувати фісташки в духовці хвилин 15-20 перемешивая.
2. Потім захололі фісташки пересипати в блендер за бажанням можна додати 30гр. мигдальної муки (я не додавала) перемолоти в дрібну крихту на скільки можливо, якщо ваш блендер тягне збивайте поки фісташки не почнуть виділяти масло.
3. Потім вже додати рослинне масло барвник і води і знову дрібнити вже у більш однорідну пасту. Всі паста готова.
Відео рецепт 👇