Часточки половинками абрикосів в сиропі на зиму без кісточок

Дольки половинками абрикосів в сиропі на зиму без кісточок простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Абрикоси

На 1,5 літра води додаємо 1 кг. цукру

Часточки половинками абрикосів в сиропі на зиму без кісточок покроковий рецепт

1. Абрикоси добре промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку і акуратно складаємо в чисті, сухі банки. Бажано брати банки невеликого обсягу. Готуємо сироп.

2. На 1,5 літра води додаємо 1 кг. цукру, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і кип’ятимо 1-2 хвилини. Заливаємо гарячим сиропом абрикоси, накриваємо кришками і ставимо стерилизовать.

3. З моменту закипання стерилізуємо приблизно 4-5 хвилин і закручуємо Зберігати такі баночки можна навіть вдома. Обсяг наших банок 600 грам, приготованого сиропу нам вистачило на 7 банок. Абрикосів пішло приблизно 4 кг.

Відео рецепт 👇