Середземноморський салат з креветками та авокадо помідорами

Ідеально легкий і смачний середземноморський салат – як ковток свіжості серед зимових страв! У ньому багато білка, клітковини, є пробіотики – те, що потрібно для фігури та здоров’я! Як зробити Середземноморський салат з креветками та авокадо помідорами рецепт простий.

Інгредієнти

🕑Час приготування: 20 хв
⚖️КБЖУ на 100г: 98-8-6-3
🍽Порції: 2 персони

✔️креветки 250г
✔️авокадо 1шт
✔️салат листовий 75г
✔️100г помідори чері
✔️1зуб часнику
✔️1 пучок кропу
✔️2чл каперсів
✔️сік лимона 1/2чл
✔️сіль / перець за смаком
✔️йогурт TEOS 250г (беріть саме його, тому що він без сильної кислинки, як звичайні йогурти, у нього густа кремоподібна консистенція, у ньому багато білка, мало жиру 👌🏻)

Середземноморський салат з креветками та авокадо помідорами покроковий рецепт

1. Креветки очистити від панцира і обсмажити на сковороді з рубаним часником в оливковій олії до рум’яного кольору. Авокадо очистити, видалити кісточку і нарізати великими кубиками.

2. Салатні листя вимити і просушити. Черрі зняти з гілки, промити і порізати на половинки. Кріп дрібно порубати. У йогурт додати каперси, лимонний сік, сіль і перец.

3. Всі інгредієнти викласти шарами красиво в банку, заправляючи йогуртом кожен шар Смачний корисний салат готовий!

Відео рецепт 👇