Домашні котлети з цибулею на сковороді

КОТЛЕТИ, які ПОДОБАЮТЬСЯ ВСІМ😋👍 Мені завжди складно нагодувати дітей🙈А вони їдять із задоволенням😋👍Чоловік теж😁 Готую відразу багато, частина заморожую. Дуже зручно, економить час👌 З частини фаршу можна зробити невеликі фрикадельки для супу. Як зробити Домашні котлети з цибулею на сковороді рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

1 кг фаршу (курка, індичка), краще з жиром
2-3) великі цибулини
1 яйце
Сіль за смаком, у мене 3 великі пучки
0,5 ч. л. меленого чорного перцю
часник за бажанням (мої не люблять)
кукурудзяне борошно або панірувальні сухарі для обвалювання котлет.
Масло або жир для обсмажування (я змішую соняшникова олія холодного віджиму з топленим маслом)
2 лаврових листа

Домашні котлети з цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю дрібно нарізати кубиками, змішати з фаршем, додати яйце, перець, сіль. Мокрими руками сформувати невеликі котлетки. Обваляти їх у кукурудзяній муке.

2. Обсмажити партіями на середньому вогні до рум’яності. Коли всі котлети будуть обсмажені, повернути їх в сковороду, залити водою на 1 см від дна, накрити крышкой.
3. Додати лавровий лист і закип’ятити. Після закипання, зменшити вогонь до мінімуму, хвилин 15-20 загасити котлети. Коли охолонуть, частину можна заморозить.