Фріттата з спагетті і сиру та яєць на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
•350 г спагетті
•4 яйця
•40 г пармезану або іншого твердого сиру
•80 г копченої грудинки або салямі
•100 г напівтвердого сиру (можна копченого)
•20 г вершкового масла
•оливкова олія
•сіль, перець
Фріттата з спагетті і сиру та яєць на сковороді покроковий рецепт
1. Відварити спагеті «аль денте» в киплячій підсоленій воді. Злити воду. У великій мисці змішати спагетті з яйцями, маслом, напівтверді сиром і грудинкою, надрізаними маленькими кубиками.
2. В кінці додати тертий твердий сир, дрібку солі і перцю за смаком, перемішати. Розігріти масло в сковороді з антипригарним покриттям. Додати спагетті, готувати під кришкою на середньому вогні 5-7 хвилин (поки не утвориться скоринка, це видно по краях).
3. За допомогою кришки або тарілки перевернути фріттату. Перекласти фріттату з необжаренной боку на сковороду (при необхідності розігріти ще трохи олії). Готувати протягом декількох хвилин на великому вогні, поки з іншого боку не утворюється красива золотиста корочка.
Відео рецепт 👇