Тонкі млинці креп сюзетт з апельсинами

Як смачно зробити Тонкі млинці креп сюзетт з апельсинами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Міс Crêpes Suzette, тобто млинці з апельсиновим маслом. Як же це смачно! Коли я готувала їх в перший раз, був захват від усього: від смаку, від виду і звичайно ж від спецефектів! Разом з Crêpes Suzette я вперше використала пальник і назавжди полюбила фламбування.

Інгредієнти

▫️3 жовтки
▫️1 ст. л. цукру
▫️180 мл молока
▫️1 чашка (140 гр) борошна
▫️70 гр розтопленого
вершкового масла
▫️180 мл води
▫️3 ст. л. рому / коньяку

Апельсинове масло:
▫️цедра 1-го апельсина
▫️50 гр (2 ст. л.) цукру
▫️сік 1-го апельсина
▫️100 гр вершкового масла
▫️1,5 ст. л. апельсинового лікеру, будь-якого. Я завжди брала куантро, але давно не бачу його в магазинах.

Тонкі млинці креп сюзетт з апельсинами покроковий рецепт

1. Збиваємо жовтки з цукром. Додаємо молоко, борошно, потім вершкове масло. В кінці додаємо воду і ром. Також можна змішати всі інгредієнти в блендері і збити пару хвилин до однорідності. Ставимо млинцеве тісто в холодильник на 2 години або на ніч, щоб борошно розпустилася в жидкости.

2. Апельсинову цедру і цукор збиваємо в блендері до однорідності. Потім по черзі додаємо вершкове масло, апельсиновий сік і апельсиновий лікер. Таке масло можна зберігати в холодильнику і замораживать.

3. Готуємо Crêpes Suzette: Розтоплюємо пару ложок апельсинового масла в сковороді, викладаємо на сковорідку складені клином млинці. Трохи підсмажуємо. Поливаємо куантро і підпалюємо. Залишки апельсинового масла і тіста для млинців можна зберігати в холодильнику кілька днів. Готуйте з удовольствием.

Відео рецепт 👇