Почніть ранок з ледачих вареників ❤️ Це дуже просто і смачно ☺️ Сховайте ягідку всередині або шматочок нектарники/персика/виноградинку або щось інше (шматочок шоколаду 🤔 я б спробувала, але діти воліють з ягодами і фруктами) Як зробити Ліниві вареники з сиру з манкою рецепт простий. Подавайте зі сметаною і цукром, збиті вершки з цукровою пудрою або лимонним курдом. Це дуже смачно 👌 найскладніше – зробити кульки із сирної маси, а заготовити її можна з вечора і прибрати в холодильник. Вранці залишиться тільки приготувати і гарячий сніданок буде радувати улюблену сім’ю ❤️
Інгредієнти
Сир 450г
Яйце (1шт категорії С1) 50г
Манка 40г
Борошно 40г
Цукор ванільний 1-2стл
Сіль щіпка
Ягідки можна додати всередину кожного «вареника»
Ліниві вареники з сиру з манкою покроковий рецепт
1. Сир, цукор, сіль, яйце, з’єднати і краще пробити погромным блендером для ідеальної текстури додати манку і борошно, все добре перемішати, накрити плівкою і прибрати в холодильник на пару годин, можна на ніч, хоча можна і хвилин через 15 формувати вироби, але може тоді знадобитися трохи більше борошна для підспівала дошки, на якій формуєте шарики.
2. Тісто ділимо на частини, можна просто скачати «ковбаску» нарізати рівними частинами приблизно за 10-12г кожна частина. мені більше подобаються кульки, в середину можна покласти ягідку. обваляти в борошні кидаємо в киплячу підсолену воду. Варимо після того, як «вареники» спливуть хвилини 2-3 , залежить від розміру ваших изделий.
3. Дістаємо шумівкою в миску з кубиком вершкового масла, злегка трусить, щоб всі вкрилися тонким шаром масла👌 Можна використовувати тільки манку в тісто, без муки, але мені більше подобається 50/50.
Відео рецепт 👇