Гарбузове млинці з сиром

Як зробити Гарбузове млинці з сиром рецепт простий. Ці смачні запечені млинці припадуть до смаку всім членам вашої сім’ї. Їх можна діткам з 1,5 років 😉

Інгредієнти

Для гарбузового тіста:
– 200 р. гарбузового пюре;
– 700 мл. молока (теплого);
– 300 р. борошна;
– 2 – 3 яйця;
– 2 ст. ложки цукру;
– 1/2 ч. ложки солі;
– 1/2 ч. ложки соди;
– 3 ст. ложки рослинної олії.

Для начинки:
– 400 гр. сиру;
– 1/2 склянки цукрової пудри або цукру;
– 1 яйце.

Для заливки:
– 50 р. вершкового масла + 1 ч. ложка для змазування форми;
– 1 ст. ложка цукру.

В рецепті використовується цукор, т. к. дітям сахзам не рекомендується.
Можете зменшити кількість цукру за смаком.

Гарбузове млинці з сиром покроковий рецепт

1. В чашку для замішування тіста розбиваємо два великих яйця (три маленьких) і додаємо цукор. Збиваємо яйця з цукром до утворення піни. Додаємо гарбузове пюре, сіль і соду. Перемішати масу до однорідної консистенції. Потім починаємо потроху вводити в тісто просіяне борошно. Замішуємо тісто, воно виходить густувате, без грудочок. Молоко підливаємо невеликими порціями в тісто, продовжуючи перемешивать.
2. Готове тісто гарненько збиваємо і додаємо рослинне масло. Акуратно перемішайте ополоником, залиште настоятися близько 20 хвилин. Тісто готове, можна випікати млинці. ⠀ Для начинки в чашку викладаємо сир, цукрову пудру, яйце. Збиваємо масу заглибним блендером або пропускаємо через сито. Змащуємо (можна зробити рясну начинку, так смачніше) готові млинчики готовою начинкою (1 ст. л.). Звертаємо млинець трубочкою. ⠀
3. Готово. Але можна і ось так доробити: Млинцеві трубочки складаємо в змащену вершковим маслом форму, присипаємо зверху цукром і розкладаємо шматочки вершкового масла. Ставимо форму з млинцями в розігріту духовку і запікаємо 15 хвилин при 180 градусах. Прикрасити горішками за бажанням або апельсинової карамелью.