Як приготувати Печінкові оладки з курячої печінки рецепт простий на сковороді. Якщо ви не любите печінку, то просто не вмієте її готувати!☝🏼 А печінка потрібно обов’язково, адже вона ДУЖЕ корисна!☝🏼 Я дуже рекомендую приготувати вам ці ніжні печінкові оладки. Ви і ваші дітки навіть не зрозуміють, що вони з печінки!💯😉 Тут головне ще правильно подати, обов’язково з брусничним соусом❗ і овочевим салатом і більше нічого не потрібно!🥗🥣👌🏼 Смачної вечері, мої хороші!🤗
Інгредієнти
Печінка куряча – 500-550 р.
Ріпчаста цибуля – 1 великий (або 2 маленьких головки)
Вершки 20%-30% (можна замінити на молоко) – 100 мл
Яйця – 2 шт.
Кукурудзяний крохмаль – 3 ст. л.
Борошно (у мене рисова) – 7-10 ст. л. (залежить від того, яка борошно і який обсяг печінки)
Соль/, спеції – за смаком
Тісто повинне вийти трохи густіше, ніж на млинці, але трохи густіше, ніж на оладки🙈 (як густа сметана).😉
Олія оливкова – для смаження
Печінкові оладки з курячої печінки покроковий рецепт
1. Печінка необхідно очистити від жиру, жилок і плівочок. ⠀ Цибулю очищаємо і пропускаємо разом з печінкою через м’ясорубку або добре пробиваємо блендером (я віддаю перевагу м’ясорубку). ⠀ Яйця, вершки і спеції з’єднуємо разом. Так буде їх легше вмішати в печінкову масу (на відео в сторіс я так не робила, а просто додавала по черзі).
2. Додаємо в пшеничну масу і перемішуємо. ⠀ Додаємо в кукурудзяний крохмаль і борошно (☝🏼повторююсь, тісто має вийти, як густа сметана). ⠀ Смажимо на оливковій олії на середній температурі, з двох сторін до рум’яної скоринки, як звичайні оладушки.
3. Смажаться вони моментально, так як виходять тоненькими, тільки й встигай перевертати. ☝🏼Але якщо у вас тісто густіше, то можна між переворотом накривати кришкою, так оладки будуть пышнее.